De jubilarissen, v.l.n.r. Martiene Boogaard, Jirsca Vroegop en Conny Lindhoud.
De jubilarissen, v.l.n.r. Martiene Boogaard, Jirsca Vroegop en Conny Lindhoud. Foto: Willianne Hout

Jubilarissen gehuldigd bij muziekvereniging Euterpe

Sport en vereniging

SINT-MAARTENSDIJK - Tijdens de ledenvergadering van muziekvereniging Euterpe, gehouden op 9 oktober, zijn drie van haar leden gehuldigd voor hun 12,5 jarig jubileum als muzikant.

Jirsca Vroegop, Conny Lindhoud en Martiene Boogaard ontvingen tijdens deze ledenvergadering het bronzen speldje van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, welke past bij het 12,5 jarige jubileum als muzikant.

Familieleden
Het is gebruikelijk om jubilarissen te huldigen tijdens het jaarconcert in het voorjaar, maar dit evenement kon helaas door de maatregelen rondom COVID-19 geen doorgang vinden. Om dit feestelijke moment toch niet te lang uit te hoeven stellen, ontvingen de drie muzikanten hun speldjes tijdens deze ledenavond.
Aangezien het opspelden van de insignes onmogelijk is met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel, waren gelukkig familieleden van de jubilarissen aanwezig en bereid om deze mooie taak op zich te nemen. Zo konden, ondanks de aangepaste vorm, deze muzikanten toch in het zonnetje gezet worden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief