familiefoto
familiefoto Foto: archief

Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

Sport en vereniging

THOLEN - Wie zijn deze lieftallige kinderen, zullen wel broertjes en zusjes zijn, uit welk gezin en waar woonachtig op het eiland Tholen? Graag uw reacties naar onderstaand adres.

De foto, van de vorige keer is door Willem Cornelisse gemaakt, en is de Koninklijke Muziekvereniging Concordia uit Tholen. Dirigent op de rug gezien Toon Verswijveren, daarna van links naar rechts: Op trombone K. de Lang, op klarinet D. Burgers, op bariton J. Geuze, op klarinet Addie Slager, op grote trom W. Geuze. Dan nog twee fragmenten op de achtergrond: Links half achter Addie Slager is nog een klein stukje van G. Aalbrechtse op cornet en links achter W. Geuze is een kleinstukje van P. Steijns op klarinet. Het concert dat wordt gegeven is in Scherpenisse op de Hoge Markt bij het Bruinse-Slop, de woning links van het slop is van Toon Verkerke met hoed op bij de deur, en naast hem (Dôôs) David v/d Werff die naast hem woont met hekwerk voor het huis.

Mijn hartelijke dank voor de vele reacties. C.P. Fase, Hoenderweg 79, 4697 BG St-Annaland, tel. 0166-652174, mail: cpfase@hetnet.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief