Vrijwilligers van stichting Vrienden van Siem, wethouder Frank Hommel en afgevaardigden van het Bravis ziekenhuis.
Vrijwilligers van stichting Vrienden van Siem, wethouder Frank Hommel en afgevaardigden van het Bravis ziekenhuis.

Mooie Opbrengst Voetbalschool voor Vrienden van Siem

Door: Sandra Broosus Algemeen

THOLEN - Een mooie opbrengst van de 16e editie van de Voetbalschool. Tijdens deze dagen kregen honderd jonge voetballers trainingen van professionals als John de Wolf, Wiljan Vloet, Ben Wijnstekers en Mike Obiku. 

Woensdag en tevens de laatste dag van de Voetbalschool stond in het teken van de Dag van het onbeperkt sporten. Sporters en niet-sporters met een beperking werden uitgenodigd om samen te komen sporten. Aan het einde van de dag kreeg iedereen een welverdiend certificaat en bijbehorende attentie uitgereikt door wethouder Frank Hommel.

Ook dit jaar was stichting Vrienden van Siem weer gekozen als goede doel. Door o.a. het verkopen van oliebollen, kibbeling en het inzamelen van lege flessen is er een bedrag opgehaald van €6181,40 voor hun goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed! Voorzitter van de stichting, afgevaardigden van het Bravis ziekenhuis en de aanwezige trainers namen namens de goede doelen de cheque in ontvangst.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief