Foto ter illustratie
Foto ter illustratie (Foto: Archieffoto)

Inschrijvingen stromen binnen voor Sjors Sportief & Sjors Creatief

  Sport

THOLEN - Het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief voor basisscholen is populair in de gemeente Tholen. Een week nadat de inschrijvingen begonnen zijn, staat de teller al op 350 aanmeldingen. Het record wordt daarmee voor het vijfde jaar op rij verbroken.


Door Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen kinderen op een toegankelijke weg manier, vaak gratis, kennismaken met een groot aanbod aan activiteiten. Kinderen hoeven niet per se direct lid te worden. De gemeente Tholen heeft samen met haar sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld om zich hard te maken voor het project. 

Populaire sport
Boksen, tennis, turnen en hockey zijn enkele van de meest populaire sporten onder de jeugd. Op creatief vlak waren dit muziek maken, tekenen en schilderen. Nieuwe cursussen worden regelmatig aangeboden op www.sjorssportief.nl. 

Guus Arnouts


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief