Foto: 112 Midden-Zeeland

Auto door onbekende oorzaak aan verkeerde kant van vangrail

  112 Meldingen,112 Nieuws

VLISSINGEN - Dinsdagochtend is er een ongeval gebeurd op de afrit van de A58 bij Middelburg. Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur op de afslag van de A58 van Bergen op Zoom richting Vlissingen naar de N57.


Voor het ongeval werden politie, brandweer en ambulance met spoed opgeroepen om ter plaatse te gaan. Door het ongeval was de hele afslag naar de N57 afgesloten.

Op de afrit belandde door onbekende oorzaak een auto aan de andere kant van de vangrail. Na het ongeval kon de persoon zelfstandig het voertuig verlaten waardoor de hulp van de brandweer niet meer nodig was. Het slachtoffer hoefde niet mee naar een ziekenhuis.

Meerdere bestuurders lapten de verkeersafzetting van de politie aan hun laars en reden toch over het verdrijvingsvlak om de afrit te kunnen pakken. De politie heeft deze automobilisten staande gehouden en gewaarschuwd. Of zij ook een bekeuring gehad hebben is niet bekend. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief