Archief
Archief (Foto: Politie)

Tientallen bekeuringen tijdens transportcontrole Ritthem

  112 Meldingen,112 Nieuws

RITTHEM - Maandagmiddag is een grote integrale transportcontrole gehouden op de Duitslandweg waaronder door verschillende politieteams, de Belastingdienst, Inspectie Leefomgeving en Transport en de Douane. De politie deelde verschillende bekeuringen uit. 


In totaal werden maandag 28 vrachtwagens, 16 bestelauto's en 16 personenauto's gecontroleerd. De politie schreef de bekeuringen voor verschillende overtredingen, waaronder een niet verzekerde bestelauto, vrachtwagens met te gladde banden, een chauffeur zonder begeleidingsbrief voor afval, een te hoge vrachtwagen en een vrachtwagen met een gevaarlijk uitstekende lading. 

Achterstallige betalingen
De Belastingdienst inde ruim 13.000 euro aan achterstallige betalingen.  Ook is een chauffeur op de bon geslingerd die onder valse papieren in een Roemeense vrachtwagen reed. Mogelijk speelt uitkeringsfraude hierin een rol, aldus de politie. Verder pikte de Douane een chauffeur uit de rij die met extra benzine reed zonder dat hij dit aangaf. 

Guus Arnouts


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief