Foto: HV Zeeland

Onderzoek na vondst dode man aan Hogeweg in Vlissingen

  112 Meldingen,112 Nieuws

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is maandagochtend een overleden man aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.

Het slachtoffer werd rond 9.15 uur gevonden in een huis aan de Hogeweg. Er kwamen verschillende politiewagens en ook een GGD-arts en de afdeling Forensische Opsporing ter plekke. Rond de ingang van de woning zijn linten gespannen. 

Volgens de politie is nog niet definitief vastgesteld waaraan het slachtoffer is overleden. Vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Op dit moment wordt in de woning nog onderzoek gedaan. De politie verwacht later vandaag meer duidelijkheid te hebben over wat er is gebeurd.

Opmerkelijk detail is overigens dat op 13 november vorig jaar twee huizen verder ook een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Na urenlang onderzoek werd toen duidelijk dat het slachtoffer aldaar een natuurlijke dood was gestorven.
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief