Afbeelding
Foto: Archief de Bode

Vrouw voor tweede keer gepakt op rijden onder invloed van drugs

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

OOST-SOUBURG - Een 26-jarige vrouw uit Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 maart voor de tweede keer betrapt op rijden onder invloed van drugs. Haar B- rijbewijs bleek al ingevorderd te zijn. 

Rond 03.00 uur zien surveillerende agenten de vrouw op haar scooter over het Oranjeplein rijden. Ze wordt voor een algemene verkeerscontrole staande gehouden. Dan blijkt dat haar B-rijbewijs is ingevorderd wegens het rijden onder invloed van drugs. Naar aanleiding van deze informatie wordt besloten een speekseltest afgenomen. De uitslag is positief op amfetamine. Ze blijkt daarnaast ook nog 2 gram van dit goedje bij zich te hebben. 

De verdachte is meegenomen naar het bureau. Daar is bloed afgenomen. Dat is opgestuurd voor onderzoek en analyse naar het Nederlands Forensisch Instituut. Daarnaast is ook een melding afgegeven aan het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Daarin is het vermoeden neergelegd dat de verdachte niet langer beschikt over de vereiste rijvaardigheid of geestelijke geschiktheid om een voertuig te besturen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief