Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Pizzakoerier van portemonnee beroofd Vlissingen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

VLISSINGEN - Een zestienjarige pizzakoerier is zaterdagavond 10 februari beroofd van zijn portemonnee met inhoud door drie jongens.

Rond 19.00 uur reed de jongen met een elektrische fiets van de zaak richting Oost-Souburg om een pizza te bezorgen. Op de Noordbeekseweg naderen drie jongens hem te voet. Toen hij hen wilde passeren, werd hij door het drietal geblokkeerd. Hij moest stoppen en stapte van zijn fiets. 

De grootste van de drie eiste het geld uit zijn portemonnee. Het slachtoffer kreeg enkele harde klappen omdat dit niet genoeg ging. Hierdoor viel hij op de grond. Toen hij opstond, kwamen de andere twee jongens dreigend op hem af. Om niet meer klappen te krijgen, gaf hij zijn portemonnee af. Het drietal is verdwenen richting de Papagaaienbrug. 

Signalement
De eerste jongen is ± 19 jaar,  ± 1.90 meter en heeft een negroïde uiterlijk. Hij heeft zwarte haren en had een zwarte jas met capuchon aan. De tweede jongen is ± 18 jaar,  heeft een dun lang postuur en is ongeveer ± 1.80 meter. Hij heeft een Antilliaans uiterlijk met kort donker haar met krullen. Hij had een bruin/grijze jas aan van een dunne stof. De laatste van het drietal is ± 18 jaar en  ± 1.70 meter lang. Hij heeft een flinke bos donker haar en een dun baardje. Hij had een zwarte jas met capuchon aan. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief