Afbeelding

20-jarige Vlissinger korte tijd ontvoerd na ruzie in Sterkenburg

Door: Eugene de Kok 112 Meldingen

VLISSINGEN - Vier jonge mannen zijn zondag aangehouden in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen. Ze worden ervan verdacht een 20-jarige man te hebben mishandeld en beroofd.

De man zou onder bedreiging van een wapen in zijn auto zijn ontvoerd. Het gezelschap reed met hem naar de parkeerplaats bij de Zwanenburgseweg in Vlissingen waar de man na korte tijd wist te vluchten. Hij belde vervolgens de politie.

Het slachtoffer zat onder het bloed. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor een behandeling. Daarna deed hij aangifte op het bureau.

Ruzie

Hij vertelde dat hij getuige was een ruzie tussen twee mannen in de tuin van een huis aan Sterkenburg. Hij wachtte op dat moment op een vriend. De ruziemakers kwamen met twee andere mannen echter op hem af en dwongen hem te rijden naar park Westduin aan de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Nadat de man was gevlucht namen de daders ook de benen.

Onderzoek

De politie kon de vier verdachten een uur na het incident arresteren in een huis aan Sterkenburg. Ze zijn vastgezet in het cellencomplex van de politie en verhoord.

De politie zoekt mensen die de ruzie ook hebben gezien. Deze vond rond 14.20 uur plaats. Volgens de 20-jarige man zagen meer mensen het gebeuren. Ook zoekt de politie mensen die een Ford Ka naar de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg hebben zien rijden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief