Foto: Addo Sprangers

Politie zoekt getuigen van mishandeling Vlissinger na verkeersruzie

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

VLISSINGEN/TERNEUZEN - Een 26-jarige man uit Vlissingen werd donderdagmiddag bij een verkeersruzie op de Hoofdweg bij Terneuzen mishandeld. De politie roept de dader op om zich te melden en is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer reed donderdag rond 17.15 uur over de Hoofdweg. Hij kwam vanuit de richting Vogelwaarde en reed in de richting van Terneuzen. Hij zag dat een zwarte Volkswagen Touran kort achter hem aanreed en bumperkleefde. Hij vond dat erg gevaarlijk. Daarom drukte hij op zijn rem om dat aan de automobilist duidelijk te maken.

Hij zag dat de bestuurder hem vervolgens links inhaalde en daarna schuin voor hem stopte, zodat hij er niet langs kon. De automobilist liep vervolgens naar de Vlissinger toe, tikte tegen het raam en trok het linker voorportier open. Hierna trapte de boze man twee keer tegen de benen van het slachtoffer en sloeg hem in zijn gezicht.

De verdachte stapt vervolgens weer in rijdt weg. Naast de man zat een blonde vrouw. Het gaat om een blanke slanke man met wit of weinig haar. Hij is rond de 40 jaar oud.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief