Foto: Politie

Vlissinger (19) op heterdaad betrapt tijdens vernielen beveiligingscamera

  112 Meldingen

VLISSINGEN - Een 19-jarige man uit Vlissingen werd op heterdaad betrapt tijdens het vernielen van een beveiligingscamera. Hij is hiervoor aangehouden. Daarnaast werden in woning diverse goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. 


De 19-jarige Vlissinger is gisteren aangehouden nadat hij op heterdaad betrapt werd tijdens de vernieling van een beveiligingscamera. De eigenaar van de camera heeft aangifte gedaan. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is hij verhoord. 

Tijdens dit verhoor kwamen ook nog andere strafbare feiten aan de orde. Daarop besloot de politie een huiszoeking bij de man te gaan doen. Daar werden diverse goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Deze goederen zijn in beslag genomen. De herkomst hiervan wordt onderzocht. 

Ook werden er in de woning slag- en steekwapens aangetroffen. Deze zijn eveneens in beslag genomen. De politie gaat onderzoeken of het hier om verboden wapens gaat. De man is in verzekering gesteld. Hij zit nog vast. De Vlissinger wordt nog verder verhoord door rechercheurs. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>