De politie doet onderzoek naar de zaak.
De politie doet onderzoek naar de zaak. (Foto: Rijnhout Media)

Twee gewonden bij mogelijk steekincident in centrum van Vlissingen

  112 Meldingen

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen heeft afgelopen nacht mogelijk een steekincident plaatsgevonden. Hierbij zijn twee mannen gewond geraakt. Het is niet duidelijk wat er gebeurd is. De mannen weigeren mee te werken aan het onderzoek. 


Rond 03.40 uur heeft er in het centrum van Vlissingen mogelijk een steekincident plaatsgevonden. Twee mannen raakten gewond bij de steekpartij. Zij hebben zich korte tijd later bij een huisartsenpost gemeld.

De politie doet onderzoek naar de zaak. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is. Een van de gewonden, een 31-jarige man uit Vlissingen, weigerde te vertellen hoe hij gewond geraakt is. Hij wilde geen aangifte doen en vertrok. De andere gewonde, een 23-jarige man met onbekende woonplaats, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook hij wilde niks vertellen. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief