Foto: Rijnhout Media

12 bekeuringen bij gerichte controle: politie waarschuwt voor toename bromfietsdiefstallen

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond een controle gehouden in Vlissingen. Een reden hiervoor was de toename van brom- en snorfietsdiefstallen. Bij de controle zijn in totaal 12 bekeuringen uitgeschreven. Dat meldt Wijkagenten Vlissingen op Twitter. 


Gisteren zijn er tijdens de late dienst van de politie gerichte controles gehouden in Vlissingen. Hierbij zijn in totaal twaalf bekeuringen uitgeschreven. Redenen lopen uiteen van rijden zonder rijbewijs en te hoge constructiesnelheid tot geen verlichting voeren. 

De controle werd onder andere gehouden wegens de toename van brom- en snorfietsdiefstallen. De laatste weken wordt er regelmatig aangifte gedaan van diefstal van bromfietsen. Uit veel van deze aangiftes blijkt dat mensen ze 's nachts, al dan niet afgesloten, achterlaten in de tuin. 

Daarom waarschuwt de politie: zorg ervoor dat de bromfiets afgesloten is en indien mogelijk in een schuur wordt opgeborgen. Een andere tip is om het voertuig met een kettingslot vast te zetten. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>