36 scooterrijders bij controle bekeurd voor overschrijden constructiesnelheid
Foto: Shutterstock

36 scooterrijders bij controle bekeurd voor overschrijden constructiesnelheid

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie uit Walcheren heeft de afgelopen twee weken op verschillende locaties in en rond Vlissingen verkeerscontroles gehouden. De focus lag hierbij op scooterrijders. In totaal zijn er 36 scooterrijders bekeurd omdat hun voertuig de constructiesnelheid overschreed.


De afgelopen twee weken zijn er door agenten in en rond Vlissingen diverse verkeerscontroles gericht op scooterrijders gehouden. Bij de politie waren verschillende overlastmeldingen binnengekomen over scooterrijders die zich niet aan de regels hielden. 

In totaal zijn er 36 personen bekeurd omdat hun scooter/bromfiets de constructiesnelheid overschreed. Hun voertuig moet eerst opnieuw gekeurd worden voordat ze weer de openbare weg op mogen. Ook zijn er nog 19 bekeuringen uitgeschreven voor verschillende verkeersovertredingen. Daarnaast is er ook een scooter in beslag genomen. De eigenaar was al meerdere malen bekeurd in verband met verkeersovertredingen. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>