Afbeelding
Foto: HVZeeland

Zwaargewonde motorrijder bij verkeersongeval op Koudekerkseweg overleden

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

VLISSINGEN -  De 48-jarige motorrijder die zaterdag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Vlissingen is in het ziekenhuis overleden. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.

Agenten wilden de motorrijder controleren maar nadat een stopteken was gegeven ging hij er snel vandoor. De politie-agenten verloren hem vervolgens even uit het oog maar constateerden even later (rond 03.25 uur) dat de motorrijder was gecrasht op de Koudekerkseweg. De politie en meerdere ambulanceteams kwamen ter plaatse.  

De twee ambulanceteams ontfermden zich ter plekke over de zwaargewonde man. De ambulance was vervolgens met de patiënt naar de Boulevard gereden omdat de traumahelikopter op het Badstrand was geland. De motorrijder was uiteindelijk met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.  

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft zaterdagochtend ter plaatse een sporenonderzoek gedaan. De locatie van het ongeval werd uitgebreid vastgelegd op foto. Daarnaast was de plaats van het ongeval ingemeten. Volgens de politie is uit het onderzoek vooralsnog niets naar voren gekomen dat duidde op de betrokkenheid van een andere partij. Er was hoogstwaarschijnlijk sprake van een eenzijdig ongeval.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief