Foto: Politie

Man (32) in brandgang van Jan van Capellelaan aangehouden voor inbraak

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft afgelopen nacht een 32-jarige man uit Goes aangehouden na een melding van een mogelijke inbraak. De man kwam over een schutting van een achtertuin geklommen.


Rond 02.45 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijke inbraak. Er gingen direct meerdere eenheden van de politie ter plaatse. Twee agenten, die richting een brandgang achter de woningen aan de Jan van Capellelaan liepen, zagen vervolgens de verdachte. Hij klom vanuit een achtertuin over een schutting. Vervolgens rende hij in de richting van de agenten. Toen hij de politie zag, probeerde hij nog te vluchten maar de agenten konden hem snel aanhouden. 

Het is nog niet duidelijk of de man daadwerkelijk ergens heeft ingebroken of een poging toe heeft gedaan. Dat wordt in verder onderzoek uitgezocht. De verdachte is ingesloten. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>