Drie aanhoudingen nadat automobilist op de vlucht slaat voor politie
Foto: Rijnhout Media

Drie aanhoudingen nadat automobilist op de vlucht slaat voor politie

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie heeft zondagochtend in alle vroegte drie aanhoudingen verricht nadat de bestuurder van een auto op de vlucht sloeg. De automobilist had mogelijk gedronken. De andere twee verdachten zijn aangehouden voor belediging en het niet voldoen aan een vordering.


Rond 05.50 uur reden agenten op de Hercules Segherslaan. Daar zagen ze dat een auto op hen af kwam rijden, maar plots een straat in sloeg. De agenten besloten achter de auto aan te rijden en het voertuig een stopteken te geven. Dat stopteken werd door de bestuurder genegeerd. Een paar straten verderop stopte de auto, waarna de bestuurder er te voet vandoor ging. 

Diverse eenheden van de politie gingen op zoek naar de man. Uiteindelijk ging hij een woning in de Bloemenbuurt binnen. Met toestemming van de bewoonster is de politie ook naar binnen gegaan. De 26-jarige man uit Oost-Souburg is vervolgens aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Bij de woning werd ook nog een 26-jarige man uit Spijkenisse aangehouden die het nodig vond de agenten te beledigen.

Bij de auto controleerden agenten de overige inzittenden, een man en een vrouw. De man werkte mee aan het politieonderzoek, maar de 24-jarige vrouw uit Vlissingen niet. Zij is aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. 


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>