Dode door explosie in flat Hogeweg

Dode door explosie in flat Hogeweg

  112 Meldingen

VLISSINGEN - Bij een explosie in een flat aan de Hogeweg in Vlissingen is donderdagavond een persoon om het leven gekomen. 


Een slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. Drie personen raakten lichtgewond, maar hoeven zich niet te laten behandelen in het ziekenhuis.

De explosie veroorzaakte rond 21.00 uur een zeer grote brand in het flatgebouw. De brandweer kon rond 22.40 uur het sein 'brand meester' geven. 

De explosie heeft grote schade aangericht aan de flat. In totaal zijn er 22 woningen ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in de buurt. De knal was in de wijde omgeving te horen.

De hulpdiensten zijn met veel materieel uitgerukt. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. De politie doet onderzoek in de woning van de explosie en de bovenliggende flat, waar ook brand heeft gewoed. 

Om de hulpdiensten de ruimte te geven heeft de politie de Koudekerkseweg en Bonedijkestraat afgesloten voor het verkeer.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>