Afbeelding
Foto: Archief

Arnemuidenaar verzet zich hevig bij arrestatie in Vlissingen

Door: Eugene de Kok 112 Meldingen

VLISSINGEN - Een 46-jarige man uit Arnemuiden is in de nacht van zondag op maandag aangehouden op het Stationsplein in Vlissingen. Hij wilde niet meewerken aan een controle en sloeg een agent in het gezicht.

De man had de politie gebeld, omdat hij bij het Stationsplein zou zijn aangereden. Toen de agenten ter plaatse kwamen en met de betrokkenen spraken, bleek er niets te zijn voorgevallen. Ze spraken de melder hierop aan. Hij was duidelijk onder de invloed van alcohol en had eerder op de avond al voor overlast gezorgd. 

Identiteitsbewijs

De politie vroeg hem daarom zich te legitimeren. Hij wilde geen identiteitsbewijs geven en ging in discussie met de dienders. Een van de agenten wilde het document van de man uiteindelijk aanpakken, maar toen de man aan de agent zijn kleding trok ontstond er een worsteling. 

Portofoon

De Arnemuidenaar stompte een agent in het gezicht en vernielde een portofoon. Hij werd opgepakt en naar het politiecellencomplex gebracht. Hij is maandag gehoord over de gebeurtenissen. De agent, die niet ernstig gewond bleek, heeft aangifte gedaan van mishandeling.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief