Politie zoekt getuigen van aanrijding op de Bossenburg in Vlissingen
Foto: Archief

Politie zoekt getuigen van aanrijding op de Bossenburg in Vlissingen

  112 Meldingen

VLISSINGEN - De politie is een onderzoek gestart naar een aanrijding op de Bossenburg in Vlissingen.  Een scooterrijder botste hier gisteren tegen een auto maar ging er vervolgens samen met zijn bijrijder vandoor. Dat schrijft Politie Zeeland op Twitter. "De scooter bleek eerder gestolen te zijn."


Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur toen een automobilist op de Bossenburg af sloeg.  Volgens de politie reed de scooter met hoge snelheid tegen de auto aan. De auto en scooter raakten daarbij beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De twee jongens die op de scooter zaten gingen er na het ongeluk te voet vandoor in de richtingen van Sandenburg. 

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Van de twee jongens is een signalement bekend. "De bestuurder was een jongen van 15-17 jaar oud, donkere huidskleur, slank postuur, 1.70 meter lang, zwart haar in meerdere lange vlechten van zo´n 10 centimeter lang, hij droeg een blauw/groen tye dye shirt." De bijrijder was volgens de politie eveneens een jongen van 15-17 jaar oud. "Ook hij had een slank postuur en was ongeveer 1.70 meter lang. Verder had hij een donkere huidskleur, zwart kort krullend haar en hij droeg rode kleding."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>