Afbeelding

Uniek Belle Knoppe dekbedovertrek bij MegaBed

Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG – MegaBed, met winkels in Oost-Souburg, Kapelle en ’s-Gravendeel, is een écht Zeeuws bedrijf en draagt dit nu nog meer uit door het gloednieuwe Belle Knoppe dekbedovertrek. Dit is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Peter Keim van de Zeeuwse Belle Company en Ralph Hanraads van MegaBed.

“Mede-eigenaar van de Zeeuwse Belle Company Leonard Bal woont in Oost-Souburg. Zijn moeder is eigenaresse van naaimachine en handwerkzaak De Sierspeld. Daar worden de waterafstotende zadelhoezen van ons bedrijf gemaakt. En dan rijd je langs een prachtige zaak zoals MegaBed en ontstaat het idee voor een dekbedovertrek van Belle Knoppe,” legt Peter Keim uit. “Wij willen graag samenwerken met een specialist, want dan heb je een prima product van een hoogwaardige kwaliteit.”

Ralph Hanraads vult aan dat de dekbedovertrekken gemaakt zijn van katoen-satijn. “Dat materiaal voelt erg zacht aan op je huid. Het overtrek wordt kleurvast en met een extra lange instopstrook geproduceerd in Portugal. Wij kiezen altijd voor Europese kwaliteit. Als opdruk hebben we voor de traditionele Belle Knoppe print gekozen van witte knoppen op een zwarte ondergrond. Het overtrek is in drie maten te koop: eenpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux.”

De dekbedovertrekken zijn te koop in de drie winkels van MegaBed, bij de verkooppunten van Belle Knoppe en bij de webshops www.belleknoppe.nl en www.megabed.nl.
Jubileumjaar
MegaBed bestaat op 1 oktober vijfentwintig jaar. Chris Hanraads begon in 1991 zijn bedrijf in bedtextiel in Vlissingen en verhuisde een aantal jaren later naar Oost-Souburg. “Het dorp is eigenlijk een maatje te klein voor ons,” knikt Ralph “maar we hebben zo’n band met Souburg dat we er niet weg willen. Het dorp heeft een breed aanbod aan gespecialiseerde winkels, en daar passen wij goed tussen. Wat hebben we eraan om naar de binnenstad van Vlissingen, Middelburg of Goes te verhuizen? Daar komt steeds meer leegstand en een woonboulevard is ook niets voor ons. Wij houden niet van dat massale gedoe maar juist van het persoonlijke contact met onze klanten.”
Slaapcomfort
Wie aan slapen denkt in Zeeland kan niet om MegaBed heen. Maar ook landelijk scoort het bedrijf in boxsprings, matrassen, kussens en dekbedovertrekken goed. MegaBed werd vorig jaar winnaar in de beddenbranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015.
Ralph: “Iedereen moet slapen en het liefst op een zo goed mogelijk bed. Aangezien mensen niet hetzelfde zijn is een advies op maat van groot belang. Wij hebben oog voor de beste slaapoplossingen en wensen van onze klanten en nemen de tijd. We hebben een breed assortiment van kwaliteitsproducten in alle prijsklassen. Bedden en matrassen zijn de basis voor een goede nachtrust, maar hoofdkussens en dekbedden dragen ook veel bij aan het slaapcomfort. Kwaliteit, service en een scherpe prijs zijn bij ons belangrijk. Het Belle Knoppe dekbedovertrek past hier perfect bij.”
MegaBed, Paspoortstraat 32-34, 4388 BH Oost-Souburg, telefoon: 0118-469670
BIJDRAGE EN FOTO ELLEN DE VRIEND


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief