Afbeelding

30 jaar AVA Electro in Oost-Souburg

Bedrijvig Nieuws

OOST-SOUBURG – AVA Electro aan de Kanaalstraat 44 in Oost-Souburg is al dertig jaar een begrip op Walcheren en daarbuiten. De specialist in huishoudelijke apparaten, beeld en geluid staat voor een deskundig advies, een prima service en een snelle levering. Het hele jaar door zijn er leuke jubileumacties.

“In 1988 ben ik stage gaan lopen bij André van Arkel, AVA is aan zijn naam ontleend. In 1992 ben ik vast in dienst gekomen, in 2003 werd ik de compagnon van André en in 2009 nam ik het bedrijf over,” vertelt Angelo Kooman de geschiedenis in vogelvlucht. Hij heeft zeven medewerkers bij AVA Electro en ook nog twee mensen bij AVA Keukens aan de Kanaalstraat 22. Vijf jaar geleden opende Kooman deze speciaalzaak voor nieuwe keukens, inbouwapparatuur en keukenrenovaties samen met een compagnon.

Topkwaliteit “In beide winkels verkopen we producten van topkwaliteit voor ieder budget. Mensen die ons nog niet kennen denken dat wij als speciaalzaak een hoog prijsniveau hebben, maar dat is niet zo. Onze prijzen zijn absoluut minimaal gelijkwaardig aan de grote landelijke elektronicazaken, en vaak zelfs nog goedkoper. Wij hebben prijsniveaus van laag tot hoog. Een groot voordeel is dat onze eigen medewerkers de aankopen in Zeeland gratis thuisbrengen en indien gewenst ook gebruiksklaar aansluiten en instellen, ook op bovenverdiepingen. De koper krijgt dan ook nog een duidelijke uitleg. Dat is wél bijzonder!”

Vakkennis AVA Electro werkt al jarenlang met een vast team. Naast Angelo zijn Hans en Michel vertrouwde gezichten in de winkel. “De mannen hebben een gedegen vakkennis van al onze producten en kunnen klanten persoonlijk adviseren. Naast huishoudelijke apparaten, beeld en geluid verkopen we sinds een paar jaar ook accessoires voor computers zoals toetsenborden en inktcartridges en ook tablet- en GSM accessoires. Vanzelfsprekend gaan we met onze tijd mee, dus is het hele assortiment ook in onze online shop te bestellen.”

Serviceteam “We hebben een breed assortiment geselecteerde kwaliteitsproducten van verschillende merken op voorraad, maar we kunnen in principe alle merken bestellen. De garantietermijn ligt tussen de twee en vijf jaar. En als iets kapot is zorgt onze reparatiedienst dat de wasmachine, wasdroger, koelkast, vriezer, magnetron, televisie of vaatwasser snel gerepareerd wordt, zowel binnen als buiten de garantieperiode.” Ook repareert het serviceteam apparaten die niet bij AVA zijn gekocht. “Onze kernwaarden service, advies en kwaliteit staan al dertig jaar hoog in het vaandel. We leveren daardoor ook steeds meer aan zorginstellingen en bedrijven die wij door onze uitgebreide service kunnen ontzorgen,” stelt Kooman. Kijk voor meer informatie op www.avaelectro.nl AVA Electro, Kanaalstraat 44, Oost-Souburg, telefoon: 0118-471777

BIJDRAGE EN FOTO: ELLEN DE VRIEND



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief