Afbeelding

Open Dag bij Kringloop Ramsjburg op zaterdag 4 juni

Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Kringloopwinkel Ramsjburg in Middelburg bestaat 5 jaar. Ter gelegenheid van dit lustrum wordt een open dag georganiseerd op zaterdag 4 juni.

Voordat de winkel opengaat zal de uitbreiding die vorig jaar gerealiseerd is (van 400m2 naar 1000 m2), officieel geopend worden door wethouder C. Dekker van de gemeente Middelburg.

Programma 09.30u Officiële opening door wethouder C. Dekker; 10.00u winkel open en activiteiten; 15.30u einde open dag. Er zullen een aantal activiteiten zijn zoals een springkussen voor de kinderen en een grote fotokaarten verkoop. Voor de bezoekers is er gratis koffie, thee, fris en een attentie. Tevens is er friet en snacks te koop.

Kringloopwinkel Kringloopwinkel Ramsjburg is met 1000 m2 verkoop oppervlakte een grote kringloop die een duidelijke functie vervuld in Middelburg en de dorpen er omheen. De winkel wordt volledig door vrijwilligers gerund en de netto opbrengst is volledig voor de zending van de Gereformeerde Gemeenten www.zgg.nl Er worden veel spullen gebracht tijdens de openingstijden. Op verzoek worden ook spullen (soms complete inboedels) gratis opgehaald met de eigen vrachtwagen. Verzoeken kunnen overigens ook via de website gedaan worden. De spullen in de winkel zijn schoongemaakt, getest en geprijsd. Het assortiment is heel groot: van meubels, antiek, modern, elektrisch, boeken en kleding tot speelgoed, speldjes en zilveren lepeltjes. Bijna alles is er te vinden.

Openingstijden: iedere dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30-17.00 uur Kijk voor actuele informatie op: www.ramsjburg.nl

Kringloopwinkel Ramsjburg, Oude Veerseweg 1a, Middelburg



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief