Afbeelding

Een kozijn is niet zomaar een kozijn

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Heerlijk. Licht en lucht in huis. Zonlicht. Frisse lucht. Of het nu een vrolijke ochtendzon is of een gouden avondgloed: u geniet van de sfeer in huis. Waar licht is, is leven en zo voelt dat ook. U merkt dat het de ramen zijn waardoor u binnen en buiten met elkaar verbindt.

Daarom zijn kozijnen belangrijk voor uw woonplezier.
Bovendien zijn kozijnen bepalend voor de aanblik van uw woning. Ze bepalen grotendeels de uitstraling van de gevel. Een klassiek schuifraam heeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een glazen schuifpui. Maar welk type kozijnen u ook hebt, u gaat de kwaliteit van GAYKO waarderen. Uw kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, corrosie, verkleuring en veroudering. U houdt ze gemakkelijk schoon, terwijl schilderen niet eens nodig is. GAYKO biedt een veelzijdig kozijnprogramma met uiteenlopende modellen en designs. Kozijnen van solide basismodel tot luxe comfortoplossing. U kunt ze (later) uitbreiden met speciale opties en hoogwaardige accessoires.

Welk kozijn past bij u?

Bij ASCO Zeeland vindt u de kozijnen, deuren en gevelpanelen die bij uw woning passen. Asco Zeeland levert en plaatst kozijnen voor nieuwbouw, verbouw of vervanging. Van kozijnen die strak en functioneel zijn tot kozijnen met een fraaie profilering en een exclusieve uitstraling. Ontdek de topkwaliteit van nummer 1 kozijnen van GAYKO uit Duitsland. Asco Zeeland nodigt u graag uit in hun inspiratieshowroom aan de Mortiereboulevard in Middelbrug om samen te kijken naar de
vele mogelijkheden Laat u verrassen! www.Ascozeeland.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief