Afbeelding
Foto: Timphoto

Zomerconcert Urker Mans Formatie in Vlissingen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op zaterdag 7 juli wordt er een zomerconcert gegeven door de Urker Mans Formatie in de St. Jacobskerk in Vlissingen.

Op het programma staan titels van de laatste CD Morgen zoals: "Is uw paspoort getekend en Get on board", waarin naar de geestelijke levensreis wordt verwezen. Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solso waardoor hun individuele stemmen goed tot hun recht komen. Twee van hen bespelen, naast hun zang, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een zomerconcert van de Urker mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Het zomerconcert vindt plaats op zaterdag 7 juli, aanvang 19.30 uur in de Sint Jacobskerk, Oude Markt 2, Vlissingen. Reserveren: www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06-25391903. Voorverkoopadres: VVV-Vlissingen, Spuistraat 46.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief