Afbeelding
Foto: Ausdauer

Openingsvoorstelling Festival Onderstroom is uitverkocht

Door: Eugene de Kok Cultuur

VLISSINGEN - De voorstelling ‘De eeuw van Ariane’ op de openingsavond van Festival Onderstroom in Vlissingen is uitverkocht.

Er kunnen donderdag geen mensen meer bij op het Dok.

Ook zijn al enkele shows van PIT uitverkocht. De organisatie van het festival zegt dat er voor het circustheater op de Groene Boulevard nog slechts enkele kaarten zijn.

Gratis

Voor de andere voorstellingen zijn nog wel tickets beschikbaar. Bovendien zijn er volop gratis activiteiten, voornamelijk in en rondom het festivalhart op het Bellamypark.

Terugkeer

Het is de 37e editie van theater- en muziekfestival Onderstroom. “Veel mensen zeggen dat we terugkeren naar het Bellamypark, maar dat is niet echt waar”, zegt directeur Onno Bakker van de Cultuurwerf. De afgelopen twee jaar was het voormalige Hotel Britannia aan Boulevard Evertsen het festivalterrein, nu is het Bellamypark het hart van het driedaagse evenement. “Maar eerder hebben we ook vijf jaar op de Groene Boulevard gestaan. Het is dus niet echt een terugkeer. We vinden het mooi om met Onderstroom bepaalde plekken in Vlissingen te markeren.”

Meer informatie en kaarten via www.festivalonderstroom.nl.


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief