Koor de Sea Sound Singers geeft een kerstconcert in Ter Reede.
Koor de Sea Sound Singers geeft een kerstconcert in Ter Reede. Foto: SSS

Jubileum kerstconcert Sea Sound Singers in Ter Reede

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Zondag 16 december. Een datum om te noteren! Een dag om naar uit te kijken! Een middagvullend evenement voor iedereen die in de sfeer is of nog moet komen. Zondag 16 december zal namelijk het jubileum kerstconcert van het dames acapella-koor de Sea Sound Singers voor maar liefst de tiende keer plaatshebben. Het kerstconcert vindt plaats in het Atrium van Ter Reede te Vlissingen. Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis.

Onder leiding van Rob van der Meule zullen er kerstliedjes, aangevuld met sfeervolle nummers uit het repertoire ten gehore worden gebracht. Zo vlak voor Kerstmis vindt het koor het een eer om wat licht te mogen brengen in deze donkere dagen. Traditiegetrouw zal er tijdens de pauze van het kerstconcert een loterij zijn. Een deel van de opbrengst gaat naar Villa Joep. Een initiatief dat wij een warm hart toedragen. Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker en zamelt geld in voor onderzoek dat specifiek gericht is op deze vorm van kinderkanker.

In het kader van het jubileum kerstconcert én Villa Joep hebben we ons extra ingezet voor de loterij. Mede dankzij de vele en gulle giften van de ondernemers in Oost-Souburg en Vlissingen zijn we hier zeker in geslaagd. Waarvoor dank! Het belooft dan ook, naast een sfeervol concert, een werkelijk fantástische loterij te worden met ruim 300 prijzen en maar liefst twee gewéldige hoofdprijzen.

Ook u bent van harte welkom bij dit middag vullende evenement. Graag tot zondag 16 december!

De Sea Sound Singers

De Sea Sound Singers zingen vierstemmige nummers en hun repertoire is veelzijdig. Zij hebben, sinds 35 jaar na oprichting hun sporen verdiend. Hun prijzenkast is dan ook mooi gevuld geraakt. Het koor bestaat uit een enthousiaste groep vrouwen. Zij repeteren iedere maandag van 20.00 tot 22.30 uur (tijdelijk) in wijkcentrum De Zwaan in Oost-Souburg. (Feestdagen en schoolvakanties uitgezonderd.) Nieuwe leden van 16 tot 60 jaar zijn bij de Sea Sound Singers van hárte welkom! Kom dus gerust en geheel vrijblijvend eens langs om een repetitie bij te wonen en te ervaren hoe ontzettend leuk het is om samen te zingen. Meer weten? Bezoek onze website: https://www.seasoundsingers.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief