ondernemen-in-vlissingen-boulevard-large
ondernemen-in-vlissingen-boulevard-large

Bewoners, ondernemers en gemeente in gesprek over boulevards Vlissingen

VLISSINGEN -  Bewoners en ondernemers op de boulevards gaan woensdag 16 januari in gesprek met de gemeente over de leefbaarheid.


Zij en alle verenigingen van eigenaren hebben een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst. Wie deze heeft gemist, kan zich opgeven via wijkcoordinator@vlissingen.nl.

Tijdens de bijeenkomst kijkt het college van burgemeester en wethouders met de aanwezigen naar mogelijkheden om de leefbaarheid te verbeteren.

Parels

In de afgelopen maanden zijn er veel klachten geweest over de boulevards. De SGP-fractie vond dat zo alarmerend dat ze in vragen stelde dat de ‘parels van Vlissingen’ dreigden te veranderen in een getto.

Lilian Janse en Cor Tromp hadden met bewoners gesproken, die onder meer vertelden dat automobilisten en motorrijders regelmatig te hard rijden, er dealers actief zijn, wandelaars soms worden geïntimideerd en er overal afval ligt.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>