De HZ-studenten en burgemeester Bas van den Tillaar.
De HZ-studenten en burgemeester Bas van den Tillaar. (Foto: Gemeente Vlissingen)

Studenten doen onderzoek naar geluk onder Vlissingers

VLISSINGEN – Studenten van de opleiding Social Work van de HZ University of Applied Sciences (HZ) onderzoeken vanaf deze maand hoe Vlissingers geluk beleven. De aftrap van het project 'Geluk by the Sea' vond maandag in het bijzijn van de Vlissingse burgemeester Bas van den Tillaar plaats in de trouwzaal in het stadhuis in Vlissingen.


Geluk by the Sea is de Vlissingse versie van het landelijke project 'Geluk op 13'. Verschillende groepen hbo-studenten door het hele land hebben hieraan al meegedaan. Nu is het de beurt aan Vlissingse studenten om dwars door de gemeente in gesprek te gaan met inwoners die op huisnummer 13 wonen. Hoe ervaren zij geluk? Met de resultaten die het onderzoek oplevert willen de studenten onder meer bekijken hoe het gevoel van geluk kan worden bevorderd onder de inwoners van Vlissingen.

Klik hier voor meer informatie over Geluk op 13.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Greenkeeper m/v

Domburg

Heftruckchauffeur

Kruiningen

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Meerdere vacatures

Kats / Wemeldinge

Meerdere vacatures

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief