Oost-Souburg maakt zich op voor Karolingenmarkt
Foto: ANNET EEKMAN

Oost-Souburg maakt zich op voor Karolingenmarkt

OOST-SOUBURG - Kraampjes, muziek en kinderactiviteiten. Het zijn een paar van de vaste elementen van de Karolingenmarkt. Zaterdag is het weer tijd voor het leukste feestje van Oost-Souburg.


Tussen 10.00 uur en 16.00 uur stromen de straten weer vol voor de gezellige markt.

De kramen met onder meer kleding, schoenen, accessoires, huishoudelijke artikelen en geschenken staan in de Kanaalstraat, Paspoortstraat en op de Karolingenburcht. De winkeliers maken een bezoekje extra aantrekkelijk met mooie acties.

Rommelmarkt

Voor kinderen is er van alles te doen op deze eerste Karolingenmarkt van het jaar. Zij kunnen in de winkelstraten op de foto met een mascotte, genieten van de muziek van de DJ of meedoen aan of struinen over de kinderrommelmarkt op de Karolingenburcht. Om 11.30 uur rommelt het even op de Karolingenmarkt. Dan vertrekken motoren van 25 jaar en ouder voor een tocht over het eiland.  

Organisatie

De organisatie van de Karolingenmarkt is in handen van Actief Ondernemend Souburg in samenwerking met Euromarkt Sint Christoffel.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>