De spelers van SV Walcheren G1, trainer Jens de Ridder en elftalleider Els Mechielsen na de huldiging van het vierde kampioenschap op rij in de 1e klasse Zuid 1.FOTO RAYMOND WINTERSWIJK
De spelers van SV Walcheren G1, trainer Jens de Ridder en elftalleider Els Mechielsen na de huldiging van het vierde kampioenschap op rij in de 1e klasse Zuid 1.FOTO RAYMOND WINTERSWIJK Foto: Raymond Winterswijk

SV Walcheren G1 voor het vierde seizoen op rij kampioen

Sport en vereniging

VLISSINGEN - In de 1e klasse Zuid 1 van het G-voetbal is SV Walcheren G1 voor het vierde seizoen op rij kampioen geworden.

Op de slotdag van de competitie waren de kaarten voor SV Walcheren G1 al geschud. De Vlissingse formatie onder leiding van trainers Jens de Ridder en Stijn van Leeuwen stond bovenaan en was niet meer in te halen door concurrent FC Axel G1. Dit betekende echter niet dat de laatste wedstrijd op eigen veld van dit seizoen nergens meer om ging. Op het programma stond namelijk de ‘Zeeuwse klassieker’ in het G-voetbal. Op bezoek kwam het G-elftal van SSV’65 uit Goes. De Goesenaren waren juist vorig seizoen dé ploeg die het Walcheren tot het einde toe lastig maakten.

Zo spannend als vorig seizoen werd het zaterdagmiddag niet op Sportpark Bonedijke. De Vlissingers namen in de tweede helft afstand van de bezoekers uit Goes. Na een 3-2 ruststand eindigde het duel uiteindelijk in een 10-3 overwinning voor de kampioenen. Na het laatste fluitsignaal werd het team gehuldigd en kreeg het de kampioensbeker uitgereikt van SV Walcheren voorzitter Raymond Winterswijk.

Met de vierde titel op rij en spraakmakende duels in de districtsbeker kan SV Walcheren G1 weer terugkijken op een mooi voetbalseizoen. Op zaterdag 1 juni kan het prijzenaantal van dit seizoen zelfs nog verdubbeld worden. Dan doet de ploeg mee aan de 10e G-voetbal editie van de Borsele Sloepoort Cup in Nieuwdorp.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief