Jonathan voor zijn winnende foto.
Jonathan voor zijn winnende foto. Foto: mw. Volkers

Jonathan winnaar fotowedstrijd Dag van de Architectuur

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op vrijdag 21 juni werd de Zeeuwse Dag van de Architectuur gevierd in Middelburg. Ter ere van die dag werd door het Centrum voor Beeldende Kunst Zeeland (CBK) en Zeeuws Architectenplatform de fotowedstrijd "Door de ogen van..." georganiseerd.

Uit de vele inzendingen werden door een jury de 15 verrassendste foto's gekozen, die vervolgens tentoongesteld werden tijdens de uitreiking van de Dag van de Architectuurprijs. Een van de winnende foto's is van de 10 jarige Jonathan Wagenmakers uit Vlissingen, veruit de jongste deelnemer! Hij maakte een foto van het gebouw van de Rechtbank in Middelburg.
Hij vertelt aan het aanwezige publiek over zijn foto: "Ik vind het een mooie foto omdat de oude binnenstad van Middelburg zo prachtig weerspiegelt in de ramen van het moderne gebouw van de Rechtbank, waardoor oud en nieuw goed samenkomen."
Mevrouw Ginsberg, directeur van CBK, overhandigt hem en de andere winnaars hun prijs, een kunstkadobon. Jonathan is bere trots op zijn foto, de waardering van de jury en de complimenten van bezoekers van de tentoonstelling.

Jonathan ontvangt prijs van mw. Ginsberg.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief