Gezelligheid in de Jacob Isaac Sandersestraat.
Gezelligheid in de Jacob Isaac Sandersestraat. Foto: M. Barri

Rommelroute Oost-Souburg bestaat 5 jaar

Sport en vereniging

OOST-SOUBURG - Op zaterdag 21 september wordt voor de vijfde maal de rommelroute door het gehele dorp gehouden. De route is dit jaar wat later in verband met de Karolingenmarkt en het Nazomerfestival.

Hierdoor hebben deelnemers en bezoekers de mogelijkheid om aan meerdere activiteiten deel te nemen in de maand september. Het wordt weer een gezellig dag zoals vanouds.
De route is van 08.00 tot 17.00 uur. Al vroeg struinen de bezoekers de straten af naar koopjes, activiteiten en lekkere hapjes. Gezelligheid staat voorop. Het begint al met het uitzoeken van de spullen op zolder. En daarns samen met vrienden en/of buren in de tuin de waren uitstallen. De tuinen en vaak ook de straten worden versierd. En op meerdere plaatsen vind je orginele bordjes met adresverwijzingen. Een praatje met de buren en kopers. En een hapje en een drankje horen erbij. Een dag vol gezelligheid. Met geld in de knip en wat ruimte op zolder. Kijk voor meer informatie over de route op de facebookpagina Rommelroute Oost-Souburg (ook te bezoeken zonder Facebook account, ga naar Google en zoek op Rommelroute Oost-Souburg).
Inschrijven via: www.zeelandnet.nl/communities/route-oost-souburg/nieuws/item/74183



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief