Back to school? Deze items mogen dan niet ontbreken in het nieuwe schooljaar!

Het is bijna voorbij die mooie zomer... De eerste schooldag is in aantocht. Dus tijd voor een nieuwe, frisse start en daar horen natuurlijk hele coole schoolspullen bij! Wij hebben een aantal belangrijke dingen gevonden die je kind moét hebben. 


Om te beginnen is een goede rugtas onmisbaar. Houdt je kind van sportief? Of juist van drukke prints? Of wil hij/zij liever een 'less is more' tas? Neem de kids gezellig mee een dagje winkelen en struin de lokale tassenwinkels af. Vergeet ook de sportzaken niet, die hebben vaak ook een hele 'back to school' collectie!

De ideale rugtas
Is het niet echt shoppingweer? Kruip dan gezellig met de koters op de bank en haal je laptop of tablet tevoorschijn. Ga naar Bol.com, waar je allerlei gave rugtassen vindt mét ook nog eens flinke korting! Dusss ga er lekker voor zitten en scrollen maar

Back to school NL

Papier hier
Rugtas gekocht? Dan wordt het tijd deze te vullen. Met mappen en schriften, etuis en schrijfgerei geef je je kind een goede start van het nieuwe schooljaar. Het is handig om een pakket aan te schaffen van vijf A5 lijntjesschriften. Dan kan hij/zij even vooruit! Is je kind een echte voetbalfan? Dan is deze ringband wellicht een goed idee!

Nooit meer rondslingerende pennen
'Pak je schrift en pen en schrijf op...' Hup, rugtas open en je vervolgens wezenloos zoeken naar een pen. Daar zit geen enkel kind op te wachten. Een goede etui is daarom van levensbelang. Net als fatsoenlijk schrijfgerei natuurlijk. Bekijk dit handig overzicht en koop in één klap de hele boel bij elkaar.

Lang leve de laptop
Heeft je kind een tablet en/of een laptop en krijg jij het als ouder al Spaans benauwd als hij deze in zijn rugtas propt? Om te voorkomen dat er krassen op komen is een goede sleeve of laptoptas wel net zo prettig. Die scoor je met flinke korting hier!

Alles onder controle
Als kind komt er in het nieuwe schooljaar zoveel op je af dat een goede planning onmisbaar is. Structuur wordt straks appeltje eitje met een goede planner. Ook die heb je in allerlei uitvoeringen, compleet met to-do lijsten. Die uiteraard al snel bomvol komen te staan. Maar dat kan jouw kind allemaal prima handelen, check! Bekijk hier de hipste planners!

Na gedane arbeid is het goed gamen!
Ok, allemaal leuk en aardig, die schooldingen. Maar na een hele dag ploeteren in de schoolbanken ben je er als kind wel klaar mee. Dan is er niks heerlijker dan thuis die rugtas in de gang te pleuren en lekker te gaan gamen! We hebben het leukste voor het laatst bewaard als 'back to school'-tip: games voor in je vrije tijd! Check de nieuwste en populairste videogames!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief