Thierry Schut Fotografie

Nationale Ombudsman op tournee door Zeeland

GOES - De Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen en zijn team zijn van woensdag 2 oktober tot en met zaterdag 5 oktober in Zeeland.


Zij gaan in een mobiele huiskamer met inwoners, bestuurders en andere Zeeuwen in gesprek.

Van Zutphen hoopt door de gesprekken een beeld te krijgen van zaken die spelen tussen de Zeeuwen en overheid. “We horen graag hoe Zeeuwen de dienstverlening van de overheid ervaren. Bij problemen kunnen we meteen kijken hoe we kunnen helpen”, zegt de Nationale Ombudsman, die tijdens zijn bezoek optrekt met de Zeeuwse Ombudsman Gertjan van der Brugge.

Markt

Het gezelschap is donderdag 3 oktober op de Markt in Middelburg (11.30 uur tot 13.00 uur) en bij de Jumbo in Kapelle (14.00 uur tot 15.30 uur), vrijdag 4 oktober in Zierikzee en op de Markt in Tholen (16.00 uur tot 17.30 uur) en Van Zutphen sluit zijn bezoek op zaterdag af in Goes, op de Grote Markt tussen 11.00 uur en 12.30 uur.

Organisaties

Naast alle spreekuren op locatie gaat hij ook langs bij organisaties die veel contact hebben met inwoners. Hij bezoekt onder meer Sabewa, de ZLTO en het veteranencafé in Vlissingen, omdat ook ombudsman is voor de veteranen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>