De nieuwe sfeerverlichting in de Walstraat.
De nieuwe sfeerverlichting in de Walstraat. (Foto: Annet Eekman)

VOC heeft met Jolanda van Boven nieuwe voorzitter

VLISSINGEN - Jolanda van Boven is vorige week bij de ledenvergadering van de Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC) verkozen tot nieuwe voorzitter.


Van Boven was al interim-voorzitter van de ondernemersvereniging. Ze woont al twintig jaar in Vlissingen en is onder meer bekend van café The Wicked, dat haar man bestiert. "Ik loop vaak door de stad en daardoor weten mensen je te vinden", vertelt de nieuwe voorzitter. "En doordat ik al anderhalf jaar interim was, ben ik gewend om zaken te regelen."

Sfeerverlichting

De nieuwe sfeerverlichting die nu wordt aangebracht in de winkelstraten, is een hoogtepunt voor Van Boven. "Daarmee zijn we de afgelopen tijd druk geweest. Ik ben heel trots dat het er nu hangt."

Met de benoeming van Van Boven als voorzitter is Auke Klaver als vice-voorzitter aangesteld. "Door zijn bestuurlijke ervaring kan hij helpen met beleidsmatige zaken."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>