Fit worden en blijven; toegankelijk en bereikbaar.
Fit worden en blijven; toegankelijk en bereikbaar.

Spieren in het nieuws

Door: Uitgeverij de Bode bv Bedrijvig Nieuws

VLISSINGEN - Het televisieprogramma "Dokters van Morgen" besteedde er een uitzending aan. Ook RTL Nieuws bracht onlangs een reportage. Spieren.

Je lichaam bestaat voor veertig procent uit spieren. Ze zorgen ervoor dat je sterk en soepel blijft. Je spierkracht neemt flink af als je ouder wordt. Als je niet voldoende traint, verslappen de spieren en raak je je veerkracht snel kwijt.
Als je "op sterkte" wilt blijven, doe je er goed aan je spieren te blijven trainen. Vooral senioren. Wanneer je spieren "op spanning" gezet worden, volgt de rest vanzelf: conditie en vitaliteit. Je wilt toch de trap goed op-en-af blijven gaan; van alles kunnen blijven tillen en beweeglijk zijn ?

Training
Bent U tussen de 18 en 81? Sporten of fitness komt er niet van? Is niet Uw ding, dacht U? U wilt stiekem toch wel wat doen aan uw conditie ? U bent nooit te oud om ermee te beginnen.
De moeilijkste stap om iets aan training te doen, is de stap naar de voordeur. Als U die stap eenmaal gezet heeft, is de volgende stap naar een fit20 studio eenvoudig.

Trainingsconcept
Fit20 is een trainingsconcept waarbij je in 20 minuten per week een serieuze training kunt volgen in een rustige, relaxte omgeving. Rob en Livia leiden je langs diverse bewegingstoestellen.
Ze letten op Uw houding, techniek, ademhaling en kracht. Ook voor beginners, zonder ervaring. "Fit20 bestaat al 10 jaar en er zijn circa 150 studio´s in Nederland.
De formule is ruim beproefd en geprezen" bevestigt Rob. "We hebben er zin in om nu ook Vlissingen kennis te laten maken met deze wekelijkse dosis sportiviteit.
Door 20 minuten per week steevast met enthousiasme de oefeningen te herhalen, werken we samen aan een gezonde geest in een gezond lichaam".
Voor een kijkje, vraagje of opmerking kun je terecht bij Rob en Livia, Badhuisstraat 50 Vlissingen of bel 06-39807811.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief