Het inpakpapier is origineel gemaakt.
Het inpakpapier is origineel gemaakt. Foto: Agnes den Hartogh

Ondernemers verloten cadeaus onder het publiek

Door: Britta Janssen Algemeen

VLISSINGEN - Hoeveel pakjes liggen er in de etalage van Lange Zelke 22 in Vlissingen? Wie het antwoord weet, maakt kans op een van die cadeaus, ter beschikking gesteld door Vlissingse ondernemers.

De verloting is de apotheose van het project Stap in de Stad. Hierbij brengen Stichting Vlissingen Binnenstad aan Zee en de Vlissingse ondernemersvereniging VOC winkelend publiek, scholieren en ondernemers samen.

Onlangs mochten jongeren hun creativiteit de vrije loop laten bij het maken van cadeaupapier voor de pakketjes. Onder leiding van kunstenares Agnes den Hartogh haalden ze hierbij alles uit de kast met verf. Zo 'liep' een meisje op haar handen over het papier en maakten anderen een passant in een scootmobiel zo enthousiast dat hij met de wielen het papier versierde.

Uitslag

Inmiddels is het zelfgemaakte cadeaupapier gebruikt om de donaties van de ondernemers in te pakken. Hiermee is de etalage van het leegstaande pand aan de Lange Zelke 22 gevuld. Iedere voorbijganger maakt kans op een cadeau. Raad het aantal pakjes in de etalage en lever dit antwoord op een formulier in bij Steketee Mode, aan de Lange Zelke 48. Op zaterdag 4 januari wordt de uitslag bekend gemaakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief