Bouw- en Infraharmonie in Musis Sacrum Arnhem.
Bouw- en Infraharmonie in Musis Sacrum Arnhem. Foto: B&I Harmonie NL

Kerstconcert Bouw- en Infraharmonie Nederland

Sport en vereniging

VLISSINGEN - Op zaterdagmiddag 14 december kunt U zich muzikaal onderdompelen in kerstsfeer. De Bouw- en Infraharmonie Nederland, o.l.v. dirigent Dick Teunissen, geeft een kerstconcert in het atrium van het verzorgingscentrum Ter Reede in Vlissingen.

Dat is tamelijk bijzonder omdat het voor het eerst sinds jaren is dat het orkest een kerstconcert geeft. Er is een volledig kerstprogramma ingestudeerd en speciaal voor deze gelegenheid komt Sanne Gierman enkele liederen zingen, begeleid door het orkest.

Het repertoire bestaat uit zowel traditionele kerstmuziek met samenzang, als arrangementen van lichter kerstrepertoire dat in alle gevallen een feest van herkenning zal zijn. Het orkest heeft reeds een aantal keren, bij andere gelegenheden, geconcerteerd in Ter Reede. De grote publieke belangstelling en de bijzondere zaal met zijn uitstekende akoestiek, maken deze concerten een feest voor zowel het orkest als het publiek.

De Bouw- en Infraharmonie is een harmonieorkest en bestaat uit muzikanten afkomstig uit heel Nederland. Het orkest repeteert een keer per maand in het midden van het land en geeft overal in Nederland en soms ook daarbuiten concerten. Wij zijn altijd op zoek naar goede blazers en slagwerkers. Bezoek de website (www.bouw-eninfraharmonie.nl) voor meer informatie.

Kerstconcert Bouw- en Infraharmonie op zaterdag 14 december van 14.30-16.15 uur in centrum voor verzorgd wonen Ter Reede, Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen. Toegang gratis.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief