Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Meisje raakt gewond bij val: bromfietser rijdt door

Door: Bregje Kop Politie

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval waarbij een 18-jarig meisje ten val kwam. Het meisje liep letsel op aan haar been.

Donderdagmiddag 19 december tussen 14.15 uur en 15.00 uur kwam een 18-jarig meisje op een brommer ten val in de wijk Westerzicht. De oorzaak van de val was vermoedelijk dat zij een aanrijding probeerde te voorkomen toen een brommer haar geen voorrang verleende.

Het meisje wilde de rondweg om Westerzicht oprijden. Na haar valpartij is ze door omstanders weer op de been geholpen. De bromfietser reed in eerste instantie door en kwam daarna terug om te vragen of het ging. Het meisje vertelde hem dat het niet goed ging. Hierop reed de brommer weer weg. Hij reed in de richting van de Zuidbeekseweg. 

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en naar de bestuurder van de brommer om hun verhaal te doen. De brommer was een zogenoemde 'off road model' en de bestuurder droeg donkere kleding en een felgele helm. Achterop de brommer zat ook een jongeman.

Het meisje heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen en liep letsel op aan haar been.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief