Wie komt er luisteren naar burgemeester Bergmann die voorleest?
Boekenproeverij
Boekenproeverij (Foto: Yvonne van Egmond)

Wie komt er luisteren naar burgemeester Bergmann die voorleest?

MIDDELBURG - ZB organiseert woensdag 22 januari een voorleesontbijt in Middelburg en Vlissingen.


De bibliotheek doet dat in het kader van de Nationale Voorleesdagen, die plaatsvinden van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari.

De dagen moeten het belang van voorlezen onder de aandacht brengen.

Bed

In ZB|Planbureau en Bibliotheek van Zeeland lezen burgemeester Harald Bergmann en zijn vrouw Marjolijn in een groot bed voor uit het prentenboek van het jaar ‘Moppereend’. Kinderen tussen de twee en vier jaar en hun ouders zijn welkom vanaf 9.30 uur. De bieb serveert een ontbijtje. Opgeven kan tot 20 januari via klantenservice@dezb.nl.

Dansje

In Vlissingen zijn kinderen uit de groepen één en twee van Vlissingse basisscholen uitgenodigd voor een groot voorleesontbijt in CCXL. Wethouder Albert Vader opent het ontbijt waarna de kids kunnen dansen onder leiding van Gina Boogaard en luisteren naar Cor de Jonge, die voorleest uit ‘Moppereend’. Als slot is er een gezamenlijk ontbijt. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>