Feestelijke afronding inpakproject Stap in de Stad
Etalage Lange Zelke 22
Etalage Lange Zelke 22 (Foto: Agnes den Hartogh)

Feestelijke afronding inpakproject Stap in de Stad

VLISSINGEN - Op zaterdagmiddag 4 januari 15.00 uur worden de dozen met cadeaus uitgedeeld aan de winnende deelnemers (die van te voren worden bericht) van de inpakactie Stap in de Stad. Het belooft een gezellig spektakel met muziek, hapjes en drankjes rond om kantoor VOC en voormalige Op=Op shop Lange Zelke Vlissingen.


Het winkelend publiek kon in de maand december het aantal pakjes tellen in de etalage van de voormalige Op=Op Shop, ingepakt met het ludieke inpakpapier gemaakt door de leerlingen van Scheldemond College. De cadeaus zijn beschikbaar gesteld door de Vlissingse ondernemers van de binnenstad. Omdat er deze middag veel publiek zal zijn, is er een leuke actie: mensen die op 4 januari voor min. € 25,- in de binnenstad besteden, ontvangen die dag een bon die ze ’s middags vanaf 15.00 uur bij VOC kantoor kunnen inleveren voor een klein Vlissings presentje.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>