Envelop voor mantelzorgers
De mantelzorgwaardering is een cadeautje voor mantelzorgers.
De mantelzorgwaardering is een cadeautje voor mantelzorgers.

Envelop voor mantelzorgers

MIDDELBURG - Inwoners van Walcheren die mantelzorg krijgen, kunnen nog tot en met donderdag 30 april de mantelzorgwaardering aanvragen. Met deze gift, à 75 of 100 euro, kunnen ze hun mantelzorger bedanken voor de inzet.


Mantelzorgers komen voor de waardering in aanmerking wanneer zij meer dan drie maanden en minimaal acht uur per week zorg verlenen. Mantelzorg aan kinderen vanaf vier jaar met een beperking of chronische ziekte en hulpvragers in een verpleeghuis vallen hier ook onder.

De mantelzorgwaardering is 100 euro in de gemeenten Middelburg en Veere en 75 euro in Vlissingen. De gemeenten stellen het geld beschikbaar als dank voor de inzet van mantelzorgers. De gift wordt gestort op de rekening van de hulpvrager. 

Aanvragen

Als de zorgvrager niet zelf de aanvraag kan doen, mag de mantelzorger dit namens hem of haar doen. Aanvragen kan bij mantelzorgorganisatie Manteling, via mantelingwalcheren.nl of tel. 0118-553530.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Medewerker kwaliteit, veiligheid en milieu

Goes • Middelburg • Spijkenisse • Roosendaal

Flexibele baan

Goes

Verzorgende IG

Goes

Meerdere vacatures

Zeeland

Collegas

Middelburg