Afbeelding
Foto: Addo Sprangers

Man in Vlissingen aangehouden na zware mishandeling en dreigen met een mes

Door: Peter Houtepen Politie

VLISSINGEN - Voor zware mishandeling en het dreigen met een mes, heeft de politie dinsdagmiddag in Vlissingen een 47-jarige man uit die plaats aangehouden. 

Omstreeks 16.05 uur meldde een getuige dat er een vechtpartij gaande was in de Gravestraat. Ter plaatse troffen agenten twee slachtoffers aan. Een van de mannen (44 jaar en afkomstig uit Vlissingen) bleek gewond te zijn geraakt als gevolg van de vechtpartij, de ander (27 jaar en ook afkomstig uit Vlissingen) was bedreigd met een mes. Beide mannen wisten de agenten te vertellen wie de dader was.

Mes

Even later wist de politie de man die beide slachtoffers hadden genoemd te arresteren. Deze 47-jarige Vlissinger werd overgebracht naar een politiecellencomplex. De verdachte was eveneens lichtgewond geraakt. Bij zijn insluiting werd een mes bij hem aangetroffen. 

Aangifte

Het slachtoffer van 44 jaar werd overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij was dusdanig onder invloed van alcohol, dat hij tot nu toe nog geen aangifte heeft kunnen doen. Dat gebeurt op een later tijdstip. Het andere slachtoffer heeft al wel aangifte gedaan. Over de aanleiding van de ruzie tussen de drie mannen is nog niets bekend.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief