Afbeelding

Omrijden voor werk aan Sloeweg

Door: Britta Janssen Actueel

VLISSINGEN - De Sloeweg in Vlissingen is in de nacht van woensdag (18 maart) op donderdag (19 maart) deels dicht voor werkzaamheden. Tussen 20.00 en 6.00 uur kan verkeer de stad niet inrijden.

De gemeente Vlissingen laat de goten in de Sloeweg herstellen. 'In de loop der jaren zijn de goten in de Sloeweg door een haperende waterafvoer gezakt’, aldus de gemeente. Hierdoor blijft er bij regen enkele centimeters water op de rijbaan staan bij de goten. Daarom laat de gemeente de afvoer vervangen. Een nieuwe leiding wordt door het bosplantsoen gelegd en aangesloten op het open water. 

Omrijden

Verkeer dat in de nacht van woensdag op donderdag Vlissingen in wil rijden, wordt omgeleid via de Oude Veerhavenweg, Keersluisbrug en Nieuwe Vlissingseweg. Verkeer Vlissingen uit kan wel via de Sloeweg richting de snelweg A58 rijden.

Geluidsoverlast

De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken, laat de gemeente weten. ‘Dit wordt veroorzaakt door het opbreken van de fundering aan beide zijden van de goten. Omdat de werkzaamheden gedeeltelijk binnen de veiligheidszone van het spoor plaatsvinden, zijn we verplicht het werk uit te voeren tijdens de buitendienststelling van de treinen, tussen 1.00 en 5.00 uur.’

Fase twee van het werk vindt in de nacht van 19 op 20 april plaats, ook van 20.00 tot 6.00 uur.


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief