Afbeelding

Dronken man (72) veroorzaakt aanrijding in Vlissingen en rijdt voortuin in

Door: Peter Houtepen Politie

VLISSINGEN - Een 72-jarige man uit Vlissingen is donderdagavond aangehouden omdat hij schade had veroorzaakt aan een tuin en een personenauto. Daarna reed hij met zijn eigen auto weg zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

Het incident vond plaats toen een 31-jarige Vlissinger in zijn auto door de Dreesstraat reed en linksaf wilde slaan naar de Van Der Brugghenstraat. Op datzelfde moment haalde de 72-jarige man in en kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De auto van de 72-jarige inwoner van Vlissingen reed via het trottoir de voortuin in van een woning in de Van Der Brugghenstraat, reed een haag plat en belandde vervolgens in een tweede voortuin. Daar ontstond geen noemenswaardige schade.

Kentekenplaat

Omdat de veroorzaker van de schade zijn kentekenplaat was verloren, was snel bekend om wie het ging. Een agent hield de betrokken man kort daarna aan. Uit een ademanalyse bleek dat hij teveel had gedronken, ruim drie keer zoveel dan toegestaan. 

De man heeft zijn rijbewijs in moeten leveren. De officier van justitie beslist later over de verdere afhandeling van de zaak. Tegen de 72-jarige man is aangifte gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief