'Met vertrouwen kijken wij vooruit om u weer in onze winkel te mogen ontmoeten'

VLISSINGEN - Door de veranderde omstandigheden werken wij op dit moment echter op afspraak of bezorgen uw producten thuis. Op deze manier kunnen wij u nog steeds onze vertrouwde service bieden. Daarnaast bereiden wij ons voor op de periode van versoepelde maatregelen en de tijd ná corona.

De grootste verandering in onze winkel is het werken op afspraak (deze maakt u via WhatsApp of e-mail): wij helpen u graag tussen 10:00 en 12:00 uur of in de namiddag. Zo kunnen wij u op een verantwoorde manier helpen. Uiteraard hanteren we de anderhalve meter-regel en reinigen wij constant onze werkomgeving en apparatuur.


Niet alleen in de winkel zijn wij er voor u, ook op afstand doen wij veel. Uw bestelling mag u via WhatsApp of e-mail doorgeven, deze wordt vervolgens bij u thuis afgegeven of via de post verstuurd. Zo kunnen wij u voorzien van de zaken die u nodig heeft, zonder dat u bij ons in de winkel komt. Zo blijft het voor iedereen veilig.

Als u niet verkouden bent, geen koorts heeft, niet moet hoesten of andere griepverschijnselen heeft, bent u van harte welkom bij ons. Daarnaast zijn wij bereikbaar om vragen te beantwoorden en service te verlenen. Heeft u vragen over lopende bestellingen, wilt u contactlenzen bestellen, of zijn er andere zaken die spelen?. Neemt u dan vooral contact met ons op. De makkelijkste manier is het gebruik van WhatsApp, gevolgd door e-mail. Ook vindt u meer informatie over onze werkwijze op de website.

Deze vreemde tijd brengt voor u én ons ongemakken mee. Toch gaan wij onverminderd door uit liefde voor ons vak en realiseren wij ons heel goed wat u voor ons familiebedrijf betekent.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen begroeten in onze winkel.

Openingstijden: open op afspraak.

WhatsApp: 06-13324341 - E-mail: info@tilroe.nl - www.tilroe.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Teamleider verpakking

Steenbergen

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Allround timmerlieden

Tholen

Productiemedewerker

Tholen