Botsing met gestolen auto in President Rooseveltlaan

VLISSINGEN - Een 39-jarige Vlissinger is maandagavond aangehouden voor meerdere vergrijpen. Hij reed vermoedelijk onder invloed in een gestolen auto reed en veroorzaakte hiermee een botsing in de President Rooseveltlaan in zijn woonplaats. 


Rond 23.30 uur botste een automobilist achterop een auto in de President Rooseveltlaan. 'Volgens getuigen sprong de bestuurder direct uit de auto en rende een tuin in', aldus de politie. 

Een betrokkene waarschuwde de politie, omdat de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. 'De politie doorzocht de tuin waarin de bestuurder gevlucht was. Hij had zich tussen struiken verstopt. Ondertussen kwam een melding binnen van een zojuist uit de Kenau Hasselaarstraat gestolen personen auto. Het kenteken kwam overeen met het kenteken van de auto waarmee de verdachte gecrasht was. Hij werd voor de autodiefstal aangehouden.' 

De politie vermoedde dat de verdachte onder invloed reed, maar de Vlissinger weigerde medewerking aan een blaastest en bloedonderzoek. Ook reed hij met een ongeldig verklaard rijbewijs. De verdachte zit vast voor nader onderzoek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>