Laatste dag om aan te melden voor bijeenkomst Nollebos
Het Nollebos in Vlissingen.
Het Nollebos in Vlissingen. (Foto: Britta Janssen)

Laatste dag om aan te melden voor bijeenkomst Nollebos

VLISSINGEN - Wie wil meedenken over de toekomst van het Nollebos en Westduingebied in Vlissingen, moet zich uiterlijk woensdag (9 september) aanmelden voor de informatiebijeenkomsten op dinsdag (14 september).


In het gemeentehuis in Vlissingen vinden maandag- en dinsdagavond in totaal vier bijeenkomsten plaats. Die van maandag zijn al vol. Op dinsdagavond zijn er nog plaatsen. Inschrijven kan via www.vlissingen.nl/nollebos.

Presentatie

De aanwezigen krijgen eerst een presentatie te zien. Daarna bezoeken ze vijf informatiepunten met ieder een eigen thema, bijvoorbeeld natuur, cultuurhistorie en bebouwing. “Bij elk punt geven begeleiders uitleg en beantwoorden vragen. Als er onvoldoende tijd is voor alle vragen, kunnen deelnemers tot en met vrijdag 25 september hun vraag op een kaart inleveren in de hal van het stadhuis.”

Magazine

Na de laatste sessie van dinsdag publiceert de gemeente Vlissingen een digitaal magazine waarin alles te lezen is. Tot maandag 28 september kunnen mensen vragen mailen naar nollebos@vlissingen.nl. 

Inschrijven

Kijk voor meer informatie op www.vlissingen.nl/nollebos.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>